Face Primer, DE basis voor je make-up, nu voor 17,95€ i.p.v. 35,90€!

Actie Dagcrèmes
20% korting op ALLE dagcrèmes!
4 november 2019
Moederdaggeschenk
Mother’s Day! Gifts!
14 april 2020

Face Primer, DE basis voor je make-up, nu voor 17,95€ i.p.v. 35,90€!

Actie Pui Pui

50 korting op de Face Primer

Flawless de feestdagen tegenmoet? De Pui Pui Face Primer egaliseert de huid en vult fijne lijntjes en oneffenheden op. Bovendien is deze primer de perfecte basis voor jouw feest make-up. Het zorgt ervoor dat de foundation en poeder zich beter hecht zodat jouw feestlook extra goed blijft zitten.

Redenen om een primer te gebruiken

Primers vormen een laagje tussen je huid en make-up. Je kan je afvragen of het echt nodig is om er één te gebruiken. Nog een extra laag make-up op je huid. Wat zijn de voordelen? Wat zijn redenen om een primer te gebruiken?

Een primer is een soort grondlaagje onder je makeup. Je brengt het aan nadat je dagcrème hebt aangebracht en voordat je foundation aanbrengt. Een primer maakt je huid gladder en zorgt ervoor dat je make-up langer goed blijft zitten.

Een primer ….
• zorgt dat je makeup langer mooi blijf zitten bij hitte en bij kou
• zorgt dat je je foundation makkelijker en gelijker kan aanbrengen
• absorbeert vet en zweet zodat je huid minder snel gaat glimmen
camoufleert grote poriën
• vult fijne lijntjes, rimpeltjes en andere oneffenheden op
• geeft glans aan je huid
voorkomt dat je makeup er onnatuurlijk en droog uitziet
• vormt een beschermlaagje zodat verzorgingsproducten eronder ingesloten worden en beter hun werk kunnen doen.

Welk huidtype heb je?

Ieder huidtype kan voordeel hebben van een primer, maar zeker de rijpere of oudere huid.
Een oudere huid wordt vaak wat droger en dan zorgt een primer ervoor dat de make-up er niet zo snel droog en korrelig uitziet. Ook fijne rimpeltjes worden door een primer opgevuld en gecamoufleerd.
Bij een vette huid blijft de make-up langer zitten omdat de primer voorkomt dat het huidvet zich met de make-up mengt waardoor het snel vervaagt en verdwijnt. Bovendien zorgt een primer ervoor dat de huid minder snel gaat glimmen.

Voordelen van een primer voor de rijpe huid

Een primer voor het gezicht zorgt er voor dat je make-up langer blijft zitten. Het voorkomt dat je make-up, of dat nu oogschaduw of foundation is, zich in plooien of rimpeltjes gaat ophopen. De primer vormt een laagje op je huid zodat de make-up zich beter kan hechten.

De meeste primers bevatten siliconen. Deze zorgen voor een gladdere huid omdat fijne lijntjes en kleine rimpeltjes opgevuld worden. Je huid ziet er daardoor gladder uit. Hetzelfde geldt voor grote poriën, een primer vult deze als het ware op, zodat ze minder opvallen.

Hoe breng je een primer aan?

De primer heeft een doorzichtige en gelachtige gladde textuur. Een primer breng je aan nadat je een dagcrème hebt aangebracht. Na de primer breng je foundation aan en als je wilt, blusher. Gebruik je geen foundation dat kun je het ook bij een dagcrème, bij voorkeur met SPF (Sun Protection Factor) en een primer laten. Je hebt dan nog steeds het voordeel van een gladdere, meer egale huid.

*Actie geldig van 1 november 2019 t.e.m. 31 december 2019.