PRIJSLIJST


Hieronder vindt u de prijs per behandeling.
Betalen met Bancontact is NIET mogelijk in het salon. Indien u dit toch uit het oog zou verloren zijn, kan u afhalen bij de betaalautomaat gelegen 100m van het salon.


GELAATSVERZORGING


Uw huid heeft heel wat te verduren. Een gezichtsbehandeling één maal in de 4 tot 6 weken is niet alleen heerlijk ontspannend, maar vooral ook noodzakelijk om Uw huid in een goede conditie te krijgen en te houden. Dit, in combinatie met de beste producten van Lanèche die u dagelijks thuis gebruikt & begeleiding op maat van onze schoonheidsspecialistes, vertraagt het verouderingsproces zichtbaar, verhelpt en voorkomt huidproblemen.

Er zijn gezichtsbehandelingen zowel voor dames als heren.

DAMES

Basis
Gelaatsverzorging aangepast aan Uw huidtype
€62,50
Fleece masker
Hydraterend vliesmasker-verzorging
€74,50
Repair Complex E
Anti-ageing verzorging tegen vrije radicalen, op basis van vitamine E
€68,50
Oxy Therapy
Stimulerende verzorging, geschikt voor alle huidtypes, op basis van ceramides en zuurstof
€68,50
Q10 Nutri Lift
Verstevigende verzorging op basis van Q10
€68,50
Spa Algae lifting
Liftende verzorging op basis van algen
€69,50
Strong modeling
Speciale verzorging met een sterk modellerend effect, door het gipsmasker
€73,50
Skin Renewal & Anti-Ageing
Verstevigende verzorging dankzij een peel-off masker met vitamine B en champagne-extract
€73,50
Glycopeel
Intensieve peeling op basis van fruitzuren (elk huidtype)
€69
Hyaluronzuur Shaker Mask - Peel off
Hydraterende verzorging op basis van Hyaluronzuur, deze gaat rimpelvorming tegen en helpt de huid stralend te houden.
€68
Pepha Tight Facelifting
Liftende verzorging op natuurlijke wijze
€75,50
Phyto Cellular
Een intense boost voor elk huidtype
€75,50

HEREN


JPR basis verzorging
Dit omvat reiniging, peeling, eventuele epilatie, massage, dagcrème
€45
JPR Lift-off verzorging
Idem basis + Spa Aqua Lift-Off masker
€60

Bij alle verzorgingen is het epileren van wenkbrauwen en bovenlip inbegrepen, alsook een rustgevende en verstevigende gelaatsmassage.

HUIDVERBETERING / PROFESSIONELE PEELS


We hebben allemaal steeds minder tijd. Maar willen er, ondanks de dagelijkse rush, altijd stralend uitzien! Dan zijn de Professional Peels van Medi+derma iets voor U.

Dr. Serrano streeft naar de perfectie, waardoor er door intense research steeds nieuwe producten –met bewezen resultaat- worden ontwikkeld voor de groeiende dermatologische en cosmetische markt.


Zijn peelings op basis van fruitzuren, gaan huidveroudering tegen. Anders dan de klassieke huidverzorging, kunnen we hiermee streven naar huidverbetering. Deze peelings bieden een effectieve oplossing voor vele huidproblemen zonder een langdurig herstelproces.

Enkele van deze huidproblemen kunnen zijn:

 • Hydratatieproblemen
 • Acné
 • Rimpels
 • Huidveroudering
 • Pigmentvlekken
 • Rokershuid
 • Verwijde poriën
 • Zonbeschadiging
 • Zwangerschapsmasker

Wij bieden 4 soorten peelings van Medi+derma

Argipeel: deze is een peeling voor de gevoelige huid. Elke peeling is anti-ageing, doordat een peeling de aanmaak van nieuwe cellen stimuleert. In kuurverband wordt de eerste keer altijd gestart met de Argipeel. Deze is voor ieders huidtype vanaf 25 jaar. Is een superhydraterende peeling en mag ook in de zomer toegepast worden.

Mandelac Peel: de indicaties voor deze peeling zijn anti-ageing, pigmentstoornissen en een onzuivere huid. Wat zowel bij jongere als rijpere huiden een veelvoorkomend huidprobleem is.

Per behandeling of in kuurverband?

Wij bieden deze peeling per behandeling of in kuurverband aan. Eenmalige peeling is altijd goed, want peelen is hét sleutelwoord voor anti-ageing. Al is een kuur echt aangewezen als U voor een optimaal resultaat wil gaan, net zoals de thuisverzorging door de klant. Vandaar adviseren wij ook altijd een intakegesprek, om zo aan de noden en verwachtingen van de klant te kunnen beantwoorden.

Wat gaat er aan vooraf?

Bij een kuur wordt eerst een intakegesprek ingepland om na te gaan of er geen contra-indicaties zijn waarbij de klant niet kan starten met de behandeling. Wordt er uitlegt wat de klant voor en na elke behandeling moet – of niet mag- doen, wordt besproken welke thuisproducten er aangewezen zijn bij Uw huidtype. Deze producten worden ook reeds aangekocht, zodat U als klant Uw huid 1 week voor de kuur kan voorbereiden. Dit aspect is enorm belangrijk om de gewenste resultaten te kunnen bereiken, omdat een huid gezond en in topconditie moet zijn alvorens we deze stimuleren om aan celvernieuwing en celdeling te doen. Indien de huid in een slechte conditie is en U doet niet aan thuisverzorging, pleegt U roofbouw en kan U geen resultaat hebben.

Wanneer is het aangewezen om een kuur te boeken?

Een kuur houdt 4 behandelingen in en dit om de 3 weken, zodat de huid de nodige tijd heeft om te herstellen. Ideale kuurmomenten zijn : januari tot april, oktober tot december. M.u.v. de Argipeel die ook in de zomer mag toegepast worden mits, zoals bij elke peeling, voldoende zonbescherming! Aangezien de zon onze huid enorm aantast.


Argipeel
Zomerpeel - superhydraterende peeling voor alle huidtypes, ook voor gevoelige huid. Stimuleert de aanmaak van collageen en verbetert de elasticiteit.
€85
Mandelac Peel
Werkt anti-ageing, vermindert pigmentstoornissen en ideaal voor de onzuivere (rijpe) huid.
€85
Peeling in kuur
Voor een optimaal resultaat is een kuur aangewezen. Dit bevat 4 behandelingen om de 3 weken. Dit meestal in de maanden januari tot april en oktober tot december. M.u.v. de Argipeel.
€300
Supplement Peel Additief Resveraderm Powder
Deze versterkt de werking van de peeling en werkt extra anti-ageing.
€8
Supplement Peel Additief Acne Prone Skin Powder
Dit additief werkt extra ontstekingsremmend voor acné en vette huid.
€8

HUIDVERBETERING / LED THERAPIE


Wij introduceren het eerste draagbare LED-systeem met medische CE-keuring.

De Dermalux Flex MD biedt een aangename behandeling met de kracht van zuiver licht waarmee de resultaten van andere technieken worden versterkt. De LED Therapie in combinatie met de professionele peels van Dr. Serrano is dus ideaal om een optimaal resultaat te bekomen.


LED Therapie is gebaseerd op het principe dat levende cellen licht kunnen absorberen en daardoor positief of negatief kunnen beïnvloed worden. Terwijl we blootstelling aan licht vaak associëren met huidveroudering en –schade, heeft licht ook veel positieve invloeden op het lichaam. Het verschil tussen een positieve en negatieve invloed van licht ligt in de mate waarin we aan bepaalde delen van het lichtspectrum worden blootgesteld.
Voortdurende blootstelling aan UV-licht is zeer schadelijk, maar van gecontroleerde hoeveelheden (gefilterd) rood, blauw en onzichtbaar infrarood licht werd klinisch bewezen dat ze positieve effecten genereren.

De behandeling bestaat eruit om de huid te ‘bestralen’ met lage hoeveelheden van dit goedaardig licht waardoor de celfuncties weer energie krijgen en verschillende celprocessen gestimuleerd worden met positieve effecten op de huid tot gevolg. Huidcellen met energie werken beter en herstellen sneller wat leidt tot een jongere, gezondere en stralende huid. Deze effecten zijn een natuurlijke reactie van de huid gelijkaardig aan de reactie van planten op de zon.

Natuurlijk is het zeer belangrijk om met het ‘juiste’ licht te werken, met de juiste golflengte (nanometers), binnen het correcte kleurenspectrum, want licht op foute golflengtes kan ook zeer schadelijk zijn voor de huid, denk maar aan zonnebrand en huidkanker veroorzaakt door schadelijk Ultraviolet (UV) licht.

De 'juiste' golflengte wordt bepaald aan de hand van de 'trillingsfrequentie' (uitgedrukt in nanometers) van het licht, want die moet idealiter overeenkomen met de trillingsfrequentie van de soort cel, het celonderdeel of de huidconditie die u met licht wenst te beïnvloeden/behandelen.


We maken gebruik van specifieke golflengtes van licht:

- Rood licht ( 633 nm ): Verhoogt hydratatie, kalmeert roodheid en irritatie, vermindert fijne lijntjes en rimpels, herstelt de glans van de huid.

- Blauw licht ( 415 nm ): Anti-bacteriële werking, helpt opstoot van onzuiverheden te voorkomen en normaliseert sebumproductie.

- NIR onzichtbaar licht ( 830 nm ): Ondersteuning bij verstrakkende en verstevigende behandelingen, pre- en post-therapie bij ingrepen, helpt littekens te voorkomen, geavanceerde anti-ageing.

LED Therapie als stand alone
LED Therapie kan als stand alone behandeling. De kleuren worden ter plaatse bepaald afhankelijk van de huidindicaties. Led Therapie duurdt 30min.
€20
Supplement LED
LED Therapie als supplement van een peeling of in combinatie met een andere behandeling.
€15
LED in kuur
De mooiste resultaten bekom je altijd in een kuur. Dit houdt 10 sessies in verspreidt over 5 weken.
€150

HUIDVERBETERING / NANOMASKERS


Naast de professionele peels, hebben we ook de unieke nanomaskers van Medi+derma in ons gamma. Zoals alle andere verzorgingsproducten van Medi+derma, zijn ook de maskers uniek op de wereldmarkt dankzij de nanotechnologie die ze gebruiken. De nanotechnologie zorgt voor een betere en specifiekere opname van sterke anti-ageing ingrediënten.

Je kan de nanomaskers als aanvulling bij een professionele peel van Medi+derma gebruiken samen met de LED of in kuur. In kuur worden de nanomaskers gecombineerd met de liposomale serums aangepast aan het masker.
Er zijn 5 verschillende liposomale serums en maskers, elke met een ander doeleinde:
 • Youth Booster Nano Mask: Dit om droge en verouderde huid te behandelen door sterk hydraterend Hyaluronzuur. Het masker bevat ook Soja Proteïnen als antioxidant.
 • Photomask ATPSES - Energiebooster: Zorgt voor een energieboost voor een rijpere, energieloze en gestresseerde huid. ATPSES activeert ALLE metabolische processen van de cellen.
 • Vit C Nano Mask: Voor vale huiden, huiden zonder glans, pigmentvlekken en foto-ageing. Dit masker bevat vitamine C, Hyaluronzuur.
 • Collagen Booster Nanomask: Dit om het voorkomen en behandelen van huidveroudering. Hiermee herstel je het DNA van de huid. Ginko Biloba is een krachtig antioxidant en beschermt tegen vroegtijdige veroudering.
 • Daeses Nanomask: Is een verstevigend masker tegen huidverslapping dit met een onmiddellijk liftend effect die stimuleerd op 3 niveaus. En bevat ook Hyaluronzuur en vitamine A en E.
Nano Mask
Eenmalig Uw behandeling aanvullen met een Nano Mask naar keuze, aangepast aan Uw noden.
€50
Nano Mask + LED
Reinigen van de huid om vervolgens het Nanomasker onder de LED te laten inwerken.
€65
Skin Booster kuur + GRATIS thuisproducten
Deze kuur bestaat uit 10 sessies, per week 2 LED behandelingen met afwisselend een liposomaal serum en een Nano Mask. Dit gedurende 5 weken. Een ideale booster voor Uw huid. Samen met de GRATIS thuisverzorgingsproducten zorg je voor een optimaal resultaat!
€595

MANICURE


Cosmetische manicure
€20
Luxe manicure
cosmetische manicure met extra scrub en paraffinebad
€38
supplement lakken
€5
supplement handmassage
€10

GELNAGELS


Op eigen nagels
€42
Babyboom
€47
Verlenging met tips of sjablonen
€52
Herstellen van nagel
€5
Bijwerking
€42
Fantasie per nagel
€5
Gelish handen/voeten
€27
Verwijderen gelnagels
€25

PEDICURE


Cosmetische pedicure
€22
Luxe pedicure
cosmetische pedicure met extra scrub en paraffine bad
€40
supplement lakken
€5
supplement voetmassage
€10

WIMPERBEHANDELINGEN


Permanent krullen van de wimpers
€27
Plaatsen van een nieuw set wimperextensions
€95
Bijwerken van wimperextensions
€35
Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions is een verlenging- en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. Deze worden bevestigd door middel van een speciale bonder die haartje voor haartje op de wimpers worden gekleefd. Ze kunnen alleen worden geplaatst door een wimperstyliste, dus niet bij jezelf.
Verzorging wimperextensions:

 • Gedurende 24 uur na de behandeling de wimpers niet nat maken
 • Niet aan trekken
 • Wrijf niet in Uw ogen
 • Gebruik geen mascara, alleen de speciale voor wimperextensions
 • Verwijder de extensions NOOIT zelf
 • Reinig Uw wimperextensions met de daarvoor bestemde make-up removers

Hoe worden wimperextensions verwijderd?

Ze worden verwijderd door een speciale gel remover die de bonder losweekt. Dit kan alleen en gratis door de wimperstyliste.
Zijn wimperextensions schadelijk voor de natuurlijke wimpers?

Ze zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers. Dit hangt wel af van een aantal factoren.
 • De extensions dienen gezet te worden door een ervaren wimperstyliste met de juiste benodigdheden.
 • Ze mogen NOOIT zelf geplaatst of verwijderd worden.
 • U als klant dient de aftercare instructies van de styliste op te volgen.

Refill behandeling

De wimperextensions blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten. Deze periode hangt af van dde eigen cyclus van de wimpers en de verzorging van de klant. Het is raadzaam om tussen de 2 en 4 weken een refill behandelng te doen. Hierbij worden losse wimperextensions verwijderd en nieuwe extesions geplaatst op de vrije haren.
Kan iedereen wimperextensions dragen?

In principe wel, maar er gelden een aantal uitzonderingen:
 • Klanten zonder eigen wimpers
 • Klanten met broze wimpers
 • Klanten die allergisch zijn voor de bestanddelen die in de bonder zitten, zoals latex.

EPILEREN & KLEUREN


Epileren van de wenkbrauwen
€8
Harsen van de bovenlip
€7
Harsen van de kin
€6
Harsen van de wangen
€10
Kleuren van de wenkbrauwen
€8
Kleuren van de wimpers
€8

MAKE-UP


Dag make-up
€25
Avond- of bruidsmake-up
€35
Bruidsmake-up met proef
€60

SUIKERONTHARING


De almachtige SUIKER

Een ontharingsproduct moet effectief, maar ook zacht zijn voor de huid. De PHANDY'S oplossing is een gepatenteerde ontharingssuiker die bestaat uit alleen glucose, fructose en water. Deze zijn één voor één lichaamseigen stoffen, we zijn dan ook 100% zeker dat er geen allergische reactie mogelijk is.

De suiker dringt door de bovenste laag van de huid en omringt het haar perfect. Hierdoor kunnen zeer korte, stugge of ingroeiende haren gemakkelijk verwijderd worden. De PHANDY'S ontharingssuiker voorkomt beschadiging van de huid omdat het niet aan de huidcellen vast klampt. Met deze methode kan meermaals over dezelfde plaats gegaan worden zonder risico.

Door het regelmatig ontharen met PHANDY'S suikerpasta in de anagene (actieve groei) fase kunnen we de haargroei onder controle houden aangezien de huid slechts een beperkt aantal follikels en haren kan produceren. Enkele voordelen van ontharen met suikerpasta:

 • Minder pijnlijk: door de haartjes te verwijderen in de richting van de haargroei.
 • Haren verlichten en worden fijner van structuur: omdat we de haartjes VOLLEDIG verwijderen.
 • Voor elk haartype: zowel voor blond als donkere haren.
 • Geen afgebroken of ingroeiende haren: wat bij scheren regelmatig voorkomt.
 • Geen allergische reacties mogelijk: aangezien de suiker enkel uit lichaamseigen stoffen bestaat. Waardoor PANDHY'S zich onderscheidt van andere suikerpasta's.
 • Geen huidbeschadiging: doordat de suiker zich NIET aan de huidcellen vastklampt.
 • Zichtbare huidverbetering: ontharen met suiker is niet alleen haartjes verwijderen, maar ook de huid zelf wordt veel aandacht besteedt.
 • Minder pijnlijk: de suiker hecht zich alleen vast rond het haartje.
 • Op lichaamstemperatuur: verbranden is dus niet mogelijk met suikerpasta.
 • Ontharen is al mogelijk vanaf 2mm: wat nogal lastig is in de zomer bij de klassieke hars, dat de haartjes lang genoeg moeten zijn, is hier niet het geval.
 • Mogelijk bij gevoelige huid: zoals psoriasis, diabetes, cortisonebehandelingen, vit. A kuur,... aangezien de suikerpasta de huid NIET beschadigd, kan dit ontharingssysteem ook bij deze gevoelige huiden toegepast worden. Wat bij de klassieke hars niet mogelijk is.

DAMES

Wenkbrauwen
€10
Bovenlip OF kin
€9
Wenkbrauwen EN bovenlip
€17
Wenkbrauwen, bovenlip en kin
€23
Wangen
€12
Volledig gelaat
€25
Onderbenen
€25
Volledige benen
€40
Oksels
€18
Onderarmen
€18
Armen volledig
€24
Bikinilijn slip
€18
Bikinilijn string
€20
Bikinilijn volledig
€25

HEREN

Borst
€18
Buik
€18
Borst & buik
€30
Rug
€30
Oksels
€18
Zwembroek
€20
Onderbenen
€27
Volledige benen
€42

ONTHARING

DAMES


Onderbenen
€20
Onder-& bovenbenen
€30
Bikinilijn
€15
Oksels
€15
Onderarmen
€15
Armen volledig
€20
Buik
€15
Onderrug
€20
Rug volledig
€25

HEREN

Ontharing voor de mannen is niet vreemd, integendeel! 
Meer en meer mannen laten zich verzorgen, en daarbij hoort ook een gladde huid. In de zomer staan de mannen er graag sportief, proper en gemakkelijk bij. Denk maar aan wielrenners of andere sporten, of voor de heren die graag zwemmen of zonnebaden...

Het ontharen van de rug, borst en buik, armen enzoverder om er tiptop uit te zien! Natuurlijk kunnen er ook andere ontharingen gedaan worden zoals gezichtsontharing, voeten, benen.
Borst
€15
Buik
€15
Borst & buik
€25
Rug
€25
Oksels
€15
Zwembroek
€15
Onderbenen
€20
Onder-& bovenbenen
€30

MASSAGES


Rug-, schouder-, nekmassage
€25
Supplement peeling
€5
Actieve lichaamsmassage
€55
Hot Stone lichaamsmassage
€55
supplement lichaamspeeling
€15

VANI-T SPRAYTANNING

Je moet naar een feestje en wil vlug een stralende teint?
Geen probleem, met airbrush tanning heb je binnen de 4 uur, op een gezonde manier, een volwaardig bruine teint. Voor de tanning wordt gebruik gemaakt van de Vani-T lotions, een zeer gewaardeerd product, om een mooi egaal en gezond kleurtje te verkrijgen zonder vlekken of strepen.
Volledig lichaam
€35
Bovenlichaam + gelaat
€20
Benen
€15

Voordelen:

 • Blijft lang zitten en vervaagd geleidelijk
 • Authentieke honingbruine kleur
 • Geen nare geur
 • Intens hydraterend

Hoe gaat dit precies in zijn werk?

Door middel van een airbrush wordt een product op je huid gespoten. Dit product bestaat uit twee componenten.
Het eerste component is een soort maquillage die onmiddellijk een mooie bruine kleur geeft.
Het tweede component is het echte werkzame product, deze zorgt voor het eindresultaat na 4 uur: een mooie, natuurlijk bruine kleur en aangezien er geen caroteen of henna gebruikt wordt krijg je ook geen oranje schijn!
Spraytan is volledig onschadelijk, aangezien het product enkel met dode, kernloze huidcellen een verbinding aangaat kan er geen schadelijk gevolg zijn.
Hoe bereid ik mij voor op een spraytan?

Dit is van groot belang om samen met de Vani-T specialist een mooi resultaat te bekomen!
De dag van de afspraak mag je geen vette of oliehoudende producten op het lichaam aanbrengen en geen parfum of deodorant opdoen.
De dag voor de spraytan moet je goed scrubben (op waterbasis, zonder olie of crème!) . Scheren en harsen mag tot 48 uur voor de behandeling.
Trek donkere loszittende kledij aan. Bij de spraytanning draag je BH en/of slip of bikini, volledig zelf te kiezen.
De nazorg

Gedurende de eerste 4 uur moet je vermijden van hevig te zweten, dus best niet sporten. Of in aanraking te komen met water of andere vloeistoffen.
Na 4 uur spoel je de tanning af met enkel water (geen zeep), je zal zien dat de overtollige lotion van je lichaam weggespoeld wordt en je zal ondertussen een mooie bruine kleur hebben. Bij het afdrogen zacht deppen met de handdoek, geen schurende/wrijvende beweging maken. Je kan de kleur 7 tot 10 dagen behouden.

DEFINITIEVE LASERONTHARING


Deze lijst geeft de meest courante zones weer, uiteraard is het ook mogelijk om nog andere zones te behandelen. Voor meer info en vragen: bel 0471 73 49 88 of neem een kijkje op www.vvslaserontharing.be

DAMES


Bovenlip
€60
Kin
€60
Jukbeenderen
€80
Bikini (sliprand)
€130
Bikini (brazilian)
€150
Bikini (volledig)
€180
Oksels
€120
Armen
€130/220
Onderbenen zonder knie
€200
Onderbenen met knie
€250
Volledige benen
€400

HEREN


Neusbrug
€30
Nek
€100
Hals
€100
Oksels
€150
Zwembroek
€150
Schouders
€200
Baard
€250
Borst
€180
Buik
€180
Rug
€380


VOLG ONS OP FACEBOOK
& ONTDEK ALS EERSTE ONZE TIPS, ACTIES, ...