PRIJSLIJST


Hieronder vindt u de prijs per behandeling.
Betalen met Bancontact is NIET mogelijk in het salon.


HUIDVERBETERING : DERMALINE


Dermaline Skincare is een professioneel exclusief Belgisch merk, nieuw op de cosmeticamarkt. Dermaline is een totaalconcept waarmee we huidveroudering willen aanpakken. De producten hebben effect op de huid in zijn totaliteit en behandelen resultaatgericht alle verschijnselen van veroudering. Denk aan het zichtbaar verminderen en voorkomen van pigmentvlekken, verslapping, fijne lijntjes en rimpels. De producten herstellen de huid, maken ze sterker en pakken onzuiverheden aan. Met een professionele huidanalyse bepalen we je persoonlijke doelstellingen en verwachtingen. Afhankelijk van wat jouw huid nodig heeft, kunnen we werken aan het totaalbeeld of op het verbeteren van één specifiek probleem.

Het fundament van Dermaline is de liposomale inkapseling van belangrijke ingrediënten. Concreet wil dat zeggen dat de werkzame stoffen in microcapsules zitten verpakt. Daardoor kunnen ze snel en diep in de huid dringen. Zo vermijden we irritatie aan de oppervlakte van de huid en kunnen de ingrediënten optimaal hun werk doen zonder aan kracht in te boeten. Met zichtbare resultaten tot gevolg. Bij de behandeling wordt gekozen voor professionele alcohol peelings, deze werken huidverbeterend en resultaat gericht. Samen met het huidverbeterend aspect, staat ook well being centraal in de behandelingen.
Healthy Skin
Dit is een huidverbeterende behandeling voor de gevoelige huid of als start van een eerste Dermaline behandeling of kuur.
€80
Glowing Skin
Ideale behandeling voor de normale tot vale en/of droge huid. Deze behandeling heeft als hoofdingrediënt Vitamine C.
€85
Even Skin Tone
Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype die met pigmentvlekken te kampen heeft.
€90
Smooth Skin
Ideaal voor de rijpere huid, maar dankzij de exfoliërende eigenschappen, ook geschikt voor de onzuivere huid of die te kampen heeft met pigmentproblemen. Deze is dus een all-rounder voor wie anti-ageing wil werken, samen met andere huidproblemen.
€95
Firm Skin
Deze anti-ageing behandeling is voor ieder huidtype die te kampen heeft met verslapping of verslapping wenst te voorkomen..
€99
Pure Skin
Wie kampt met onzuiverheden, een gemengde huid of rosacea kiest voor deze behandeling.
€80
Dermaline Kuur
Deze kuur bestaat uit 5 behandelingen, om de 4 weken. Hierbij kan je kiezen om telkens voor dezelfde behandeling te opteren en een specifiek probleem aan te pakken. Of 5 verschillende behandelingen te doorlopen en de huid in een optimale conditie te brengen. Met een kuur, kan je nog meer resultaat gericht te werk gaan. Afhankelijk van welke behandelingen hierbij gekozen worden, krijg je een kuur prijs. Vraag gerust meer info hierover.
€375 - €475

HUIDVERBETERING / NANOPORE


Nog een stapje verder op vlak van huidverbetering, is de Nanopore Microneedling. Hierbij werken we niet enkel op de huid, zoals bij de Professionele Peels, maar ook in de huid. Hierdoor kunnen we nog efficiënter te werk gaan. Het is een niet-invasieve behandeling die een antwoord biedt op verschillende huidproblemen.

Door middel van hele fijne naaldjes worden tot 1500 microkanaaltjes per sec in de huid gemaakt. Dit laat toe om een cocktail op maat, met professionele serums, dieper in de huid te brengen voor de effectieve behandeling van rimpels, pigmentstoornissen, (acné) littekens, striemen, grover poriën en verslapping. Deze techniek is geschikt voor gelaat en lichaam. De techniek is volledig op maat aanpasbaar aan de noden van de klant.
Volgende huidproblemen kunnen aangepakt worden:

 • Verslapping
 • Couperose
 • Rimpels
 • Huidveroudering
 • Pigmentvlekken
 • (Acné)Littekens
 • Verwijde poriën
 • Striemen
 • Zwangerschapsmasker
 • Wallen en donkere kringen


  Wat is het verschil met manuele rollers?

  Nanopore werkt op een gecontroleerde manier op vlak van veiligheid, diepte, hygiëne en effectiviteit. De techniek levert zichtbaar resultaat zonder risico, ongemak en downtime. Door de loodrechte inbreng, die je nooit hebt bij een manuele roller, kan er hier geen schade toebrengen aan de huid.

  Hoe voelt een behandeling?
  Niettegenstaande dat de behandeling met naaldjes wordt uitgevoerd, kunnen we door de snelheid waarmee de pen op en neergaat zorgen dat de behandeling zo goed als pijnloos kan worden uitgevoerd.

  Hoeveel behandelingen heeft u nodig?
  Elke huid is anders en het aantal behandelingen hangt af van de soorten huidproblemen die behandeld worden. De beste resultaten verkrijgt u over het algemeen na een kuur van 4 tot 6 behandelingen. Dit minimum om de 14 dagen of maandelijks. Aangezien de collageenproductie zijn maximaal niveau haalt op 14 dagen en vervolgens begint af te nemen. Bij een tweede kuur is het aangeraden om een rustfase van 2 maand te respecteren.

  Hoe verzorg ik mijn huid na de behandeling?
  De eerste uren na de behandeling, zolang de poriën open zijn, worden geen producten aangebracht! Daarna is het belangrijk om professionele thuisverzorging, met aangepaste ingrediënten aan het huidprobleem te gebruiken om het beste resultaat te bereiken. Uw Nanopore professional kan u advies geven op maat. Vermijdt een langdurige blootstelling aan de zon of UVA/B straling tot 8 dagen na de behandeling. Zonnecrème met een hoge factor is uiterst belangrijk na deze behandeling, maar ook in het algemeen tegen huidveroudering! Toch wordt het gebruik van zonnecrème de eerste 48h afgeraden.

Behandeling

Nanopore: Basic Solution Serum
Dit is een sterk hydraterende basis behandeling voor wie een coup d'eclat wil en niet echt specifieke huidproblemen heeft. Of als kennismakingsbehandeling met de Nanopor Microneedling.
€105
Nanopore: Meso Cit Serum
Bij deze behandeling wordt meer gewerkt op specifieke problemen a.d.h. van een op maat gemaakte cocktail van verschillende serums.
€125
Nanopore: Meso Cit Serum + LED
Hierbij wordt LED Therapie toegevoegd aan de Nanorpore behandeling, wat zorgt voor een sneller genezingsproces van de microkanaaltjes, een kalmerend effect heeft en de cellen nog extra gestimuleerd worden om te produceren. Dit wordt ten sterkste aangeraden om een nog beter resultaat te bekomen.
€145
Nanopore: Meso Cit Serum + Nanomask + LED
Met deze behandeling gaat u all the way, voor het beste resultaat. Een totaalplaatje dat klopt!
€175 i.pv. €195

Kuur

Nanopore: Basic Solution Serum in kuur
Hierbij wordt de Basis Nanopore behandeling in een kuur van 4 behandelingen aangeboden. Deze behandelingen vinden naar gelang van de wens van de klant om de 14 dagen of maandelijks plaats. Dit is een sterk hydraterende basis kuur voor wie een Coup d'Eclat wil en niet echt specifieke huidproblemen heeft. De kuur is hydraterend, huidverzorgend en stimulerend.
€380 + handen gratis t.w.v. €60
Nanopore: Meso Cit Serum in kuur
Deze kuur is aan te raden bij huidproblemen zoals littekens, pigmentatie, huidveroudering,... Aangepast aan uw noden wordt een cocktail van serums via de microkanaaltjes in uw huid gesluisd.
€460 + handen gratis t.w.v. €100
Nanopore: Meso Cit Serum + LED
Bij deze kuur krijgt u 4 gratis thuisproducten. Om zo ook thuis de aangepaste zorg voor uw huid te kunnen verder zetten. De producten worden aangepast aan uw huidprobleem of wensen. Het pakket bevat reiniging, serum, 24 h crème en een zonnecrème.
€580 + thuisverzorging gratis t.w.v. €198
Nanopore: Meso Cit Serum + Nanomask + LED
Met deze behandeling gaat u all the way, voor het beste resultaat. Een totaalplaatje dat klopt! Dit samen met de thuisverzorgingsproducten is een Full Option.
€780 + thuisverzorging t.w.v. €198

HUIDVERBETERING / LED THERAPIE


Wij introduceren het eerste draagbare LED-systeem met medische CE-keuring.

De Dermalux Flex MD biedt een aangename behandeling met de kracht van zuiver licht waarmee de resultaten van andere technieken worden versterkt. De LED Therapie in combinatie met de professionele peels van Dr. Serrano is dus ideaal om een optimaal resultaat te bekomen.


LED Therapie is gebaseerd op het principe dat levende cellen licht kunnen absorberen en daardoor positief of negatief kunnen beïnvloed worden. Terwijl we blootstelling aan licht vaak associëren met huidveroudering en –schade, heeft licht ook veel positieve invloeden op het lichaam. Het verschil tussen een positieve en negatieve invloed van licht ligt in de mate waarin we aan bepaalde delen van het lichtspectrum worden blootgesteld.
Voortdurende blootstelling aan UV-licht is zeer schadelijk, maar van gecontroleerde hoeveelheden (gefilterd) rood, blauw en onzichtbaar infrarood licht werd klinisch bewezen dat ze positieve effecten genereren.

De behandeling bestaat eruit om de huid te ‘bestralen’ met lage hoeveelheden van dit goedaardig licht waardoor de celfuncties weer energie krijgen en verschillende celprocessen gestimuleerd worden met positieve effecten op de huid tot gevolg. Huidcellen met energie werken beter en herstellen sneller wat leidt tot een jongere, gezondere en stralende huid. Deze effecten zijn een natuurlijke reactie van de huid gelijkaardig aan de reactie van planten op de zon.

Natuurlijk is het zeer belangrijk om met het ‘juiste’ licht te werken, met de juiste golflengte (nanometers), binnen het correcte kleurenspectrum, want licht op foute golflengtes kan ook zeer schadelijk zijn voor de huid, denk maar aan zonnebrand en huidkanker veroorzaakt door schadelijk Ultraviolet (UV) licht.

De 'juiste' golflengte wordt bepaald aan de hand van de 'trillingsfrequentie' (uitgedrukt in nanometers) van het licht, want die moet idealiter overeenkomen met de trillingsfrequentie van de soort cel, het celonderdeel of de huidconditie die u met licht wenst te beïnvloeden/behandelen.


We maken gebruik van specifieke golflengtes van licht:

- Rood licht ( 633 nm ): Verhoogt hydratatie, kalmeert roodheid en irritatie, vermindert fijne lijntjes en rimpels, herstelt de glans van de huid.

- Blauw licht ( 415 nm ): Anti-bacteriële werking, helpt opstoot van onzuiverheden te voorkomen en normaliseert sebumproductie.

- NIR onzichtbaar licht ( 830 nm ): Ondersteuning bij verstrakkende en verstevigende behandelingen, pre- en post-therapie bij ingrepen, helpt littekens te voorkomen, geavanceerde anti-ageing.

LED Therapie als stand alone
LED Therapie kan als stand alone behandeling. De kleuren worden ter plaatse bepaald afhankelijk van de huidindicaties. Led Therapie duurdt 30min.
€20
Supplement LED
LED Therapie als supplement van een peeling of in combinatie met een andere behandeling.
€15
LED in kuur
De mooiste resultaten bekom je altijd in een kuur. Dit houdt 10 sessies in verspreidt over 5 weken.
€150

GELAATSVERZORGING


Uw huid heeft heel wat te verduren. Een gezichtsbehandeling één maal in de 4 tot 6 weken is niet alleen heerlijk ontspannend, maar vooral ook noodzakelijk om Uw huid in een goede conditie te krijgen en te houden. Dit, in combinatie met de beste producten van Lanèche die u dagelijks thuis gebruikt & begeleiding op maat van onze schoonheidsspecialistes, vertraagt het verouderingsproces zichtbaar, verhelpt en voorkomt huidproblemen.

Er zijn gezichtsbehandelingen zowel voor dames als heren.

DAMES

Basis
Gelaatsverzorging aangepast aan Uw huidtype (droge, vochtarme huid / Gemende of vette huid / gevoelige huid / eerste tekenen van huidveroudering )
€68,00
Fleece masker
Hydraterend vliesmasker-verzorging met collageen en/of Aloë Vera
€72,50
Repair Complex E
Anti-ageing verzorging tegen vrije radicalen, op basis van vitamine E
€74,50
Q10 Nutri Lift
Verstevigende verzorging op basis van Q10
€74,50
Spa Algae lifting
Liftende verzorging op basis van algen
€74,50
Hyaluronzuur Shaker Mask - Peel off
Hydraterende verzorging op basis van Hyaluronzuur, deze gaat rimpelvorming tegen en helpt de huid stralend te houden.
€74,50
Strong modelling
Speciale verzorging met een sterk modellerend effect, door het gipsmasker
€77,50
Skin Renewal & Anti-Ageing
Verstevigende verzorging dankzij een peel-off masker met vitamine B en champagne-extract
€77,50
Pepha Tight Facelifting
Liftende verzorging op natuurlijke wijze
€79,50
Glycopeel
Intensieve peeling op basis van fruitzuren (elk huidtype)
€79,50

HEREN


JPR basis verzorging
Dit omvat reiniging, peeling, eventuele epilatie, massage, dagcrème
€50
JPR Lift-off verzorging
Idem basis + Spa Aqua Lift-Off masker
€65

Bij alle verzorgingen is het epileren van wenkbrauwen en bovenlip inbegrepen, alsook een rustgevende en verstevigende gelaatsmassage.

MANICURE


Cosmetische manicure
€22
Cosmetische manicure met lakken
€30
Luxe manicure
cosmetische manicure met extra scrub en paraffinebad
€38
Supplement lakken
€15
Supplement handmassage
€10

GELNAGELS


Op eigen nagels
€48
Babyboom
€58
Verlenging met sjablonen
€63
Bijwerking
€53
Herstellen van nagel
€5
Fantasie per nagel
€5
Gelish handen/voeten
€35
Gelish met versterkende laag
€40
Verwijderen gelnagels
€25
Verwijderen Gelish
€20

PEDICURE


Cosmetische pedicure
€32
Cosmetische pedicure + lakken
€40
Cosmetische pedicure + Gelish
€55
Luxe pedicure
cosmetische pedicure met extra scrub en paraffine bad
€45
Supplement voetmassage
€10

WIMPERBEHANDELINGEN


Permanent krullen van de wimpers
€32
Permanent krullen van de wimpers + kleuren
€40
Plaatsen van een nieuw set wimperextensions
€95
Bijwerken van wimperextensions
€40
Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions is een verlenging- en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. Deze worden bevestigd door middel van een speciale bonder die haartje voor haartje op de wimpers worden gekleefd. Ze kunnen alleen worden geplaatst door een wimperstyliste, dus niet bij jezelf.
Verzorging wimperextensions:

 • Gedurende 24 uur na de behandeling de wimpers niet nat maken
 • Niet aan trekken
 • Wrijf niet in Uw ogen
 • Gebruik geen mascara, alleen de speciale voor wimperextensions
 • Verwijder de extensions NOOIT zelf
 • Reinig Uw wimperextensions met de daarvoor bestemde make-up removers

Hoe worden wimperextensions verwijderd?

Ze worden verwijderd door een speciale gel remover die de bonder losweekt. Dit kan alleen en gratis door de wimperstyliste.
Zijn wimperextensions schadelijk voor de natuurlijke wimpers?

Ze zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers. Dit hangt wel af van een aantal factoren.
 • De extensions dienen gezet te worden door een ervaren wimperstyliste met de juiste benodigdheden.
 • Ze mogen NOOIT zelf geplaatst of verwijderd worden.
 • U als klant dient de aftercare instructies van de styliste op te volgen.

Refill behandeling

De wimperextensions blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten. Deze periode hangt af van dde eigen cyclus van de wimpers en de verzorging van de klant. Het is raadzaam om tussen de 2 en 4 weken een refill behandelng te doen. Hierbij worden losse wimperextensions verwijderd en nieuwe extesions geplaatst op de vrije haren.
Kan iedereen wimperextensions dragen?

In principe wel, maar er gelden een aantal uitzonderingen:
 • Klanten zonder eigen wimpers
 • Klanten met broze wimpers
 • Klanten die allergisch zijn voor de bestanddelen die in de bonder zitten, zoals latex.

EPILEREN & KLEUREN


Epileren van de wenkbrauwen
€10
Kleuren van de wenkbrauwen
€10
Epileren en kleuren van de wenkbrauwen
€18
Kleuren van de wimpers
€10
Harsen van de bovenlip
€8
Harsen van de kin
€7
Harsen van de wangen
€10

MAKE-UP


Feest- of bruidsmake-up
€45
Bruidsmake-up met proef
€80

SUIKERONTHARING


De almachtige SUIKER

Een ontharingsproduct moet effectief, maar ook zacht zijn voor de huid. De PHANDY'S oplossing is een gepatenteerde ontharingssuiker die bestaat uit alleen glucose, fructose en water. Deze zijn één voor één lichaamseigen stoffen, we zijn dan ook 100% zeker dat er geen allergische reactie mogelijk is.

De suiker dringt door de bovenste laag van de huid en omringt het haar perfect. Hierdoor kunnen zeer korte, stugge of ingroeiende haren gemakkelijk verwijderd worden. De PHANDY'S ontharingssuiker voorkomt beschadiging van de huid omdat het niet aan de huidcellen vast klampt. Met deze methode kan meermaals over dezelfde plaats gegaan worden zonder risico.

Door het regelmatig ontharen met PHANDY'S suikerpasta in de anagene (actieve groei) fase kunnen we de haargroei onder controle houden aangezien de huid slechts een beperkt aantal follikels en haren kan produceren. Enkele voordelen van ontharen met suikerpasta:

 • Minder pijnlijk: door de haartjes te verwijderen in de richting van de haargroei.
 • Haren verlichten en worden fijner van structuur: omdat we de haartjes VOLLEDIG verwijderen.
 • Voor elk haartype: zowel voor blond als donkere haren.
 • Geen afgebroken of ingroeiende haren: wat bij scheren regelmatig voorkomt.
 • Geen allergische reacties mogelijk: aangezien de suiker enkel uit lichaamseigen stoffen bestaat. Waardoor PANDHY'S zich onderscheidt van andere suikerpasta's.
 • Geen huidbeschadiging: doordat de suiker zich NIET aan de huidcellen vastklampt.
 • Zichtbare huidverbetering: ontharen met suiker is niet alleen haartjes verwijderen, maar ook de huid zelf wordt veel aandacht besteedt.
 • Minder pijnlijk: de suiker hecht zich alleen vast rond het haartje.
 • Op lichaamstemperatuur: verbranden is dus niet mogelijk met suikerpasta.
 • Ontharen is al mogelijk vanaf 2mm: wat nogal lastig is in de zomer bij de klassieke hars, dat de haartjes lang genoeg moeten zijn, is hier niet het geval.
 • Mogelijk bij gevoelige huid: zoals psoriasis, diabetes, cortisonebehandelingen, vit. A kuur,... aangezien de suikerpasta de huid NIET beschadigd, kan dit ontharingssysteem ook bij deze gevoelige huiden toegepast worden. Wat bij de klassieke hars niet mogelijk is.

DAMES

Wenkbrauwen
€12
Bovenlip OF kin
€10
Wenkbrauwen EN bovenlip
€18
Wenkbrauwen, bovenlip en kin
€23
Wangen
€12
Volledig gelaat
€25
Onderbenen
€28
Volledige benen
€45
Oksels
€18
Onderarmen
€20
Armen volledig
€25
Bikinilijn slip
€18
Bikinilijn string
€20
Bikinilijn volledig
€25

HEREN

Borst
€20
Buik
€20
Borst & buik
€35
Rug
€35
Oksels
€18
Zwembroek
€20
Onderbenen
€28
Volledige benen
€42

MASSAGES


Rug-, schouder-, nekmassage
€30
Supplement peeling
€5

VANI-T SPRAYTANNING

Je moet naar een feestje en wil vlug een stralende teint?
Geen probleem, met airbrush tanning heb je binnen de 4 uur, op een gezonde manier, een volwaardig bruine teint. Voor de tanning wordt gebruik gemaakt van de Vani-T lotions, een zeer gewaardeerd product, om een mooi egaal en gezond kleurtje te verkrijgen zonder vlekken of strepen.
Volledig lichaam
€35
Bovenlichaam + gelaat
€20
Benen
€15

Voordelen:

 • Blijft lang zitten en vervaagd geleidelijk
 • Authentieke honingbruine kleur
 • Geen nare geur
 • Intens hydraterend

Hoe gaat dit precies in zijn werk?

Door middel van een airbrush wordt een product op je huid gespoten. Dit product bestaat uit twee componenten.
Het eerste component is een soort maquillage die onmiddellijk een mooie bruine kleur geeft.
Het tweede component is het echte werkzame product, deze zorgt voor het eindresultaat na 4 uur: een mooie, natuurlijk bruine kleur en aangezien er geen caroteen of henna gebruikt wordt krijg je ook geen oranje schijn!
Spraytan is volledig onschadelijk, aangezien het product enkel met dode, kernloze huidcellen een verbinding aangaat kan er geen schadelijk gevolg zijn.
Hoe bereid ik mij voor op een spraytan?

Dit is van groot belang om samen met de Vani-T specialist een mooi resultaat te bekomen!
De dag van de afspraak mag je geen vette of oliehoudende producten op het lichaam aanbrengen en geen parfum of deodorant opdoen.
De dag voor de spraytan moet je goed scrubben (op waterbasis, zonder olie of crème!) . Scheren en harsen mag tot 48 uur voor de behandeling.
Trek donkere loszittende kledij aan. Bij de spraytanning draag je BH en/of slip of bikini, volledig zelf te kiezen.
De nazorg

Gedurende de eerste 4 uur moet je vermijden van hevig te zweten, dus best niet sporten. Of in aanraking te komen met water of andere vloeistoffen.
Na 4 uur spoel je de tanning af met enkel water (geen zeep), je zal zien dat de overtollige lotion van je lichaam weggespoeld wordt en je zal ondertussen een mooie bruine kleur hebben. Bij het afdrogen zacht deppen met de handdoek, geen schurende/wrijvende beweging maken. Je kan de kleur 7 tot 10 dagen behouden.

DEFINITIEVE LASERONTHARING


Deze lijst geeft de meest courante zones weer, uiteraard is het ook mogelijk om nog andere zones te behandelen. Voor meer info en vragen: bel 0471 73 49 88 of neem een kijkje op www.vvslaserontharing.be

DAMES


Bovenlip
€60
Kin
€60
Bovenlip + kin
€100
Gelaat volledig (kin + bovenlip + wangen + jukbeenderen + hals)
€80
Bikini (sliprand)
€130
Bikini (brazilian)
€150
Bikini (volledig)
€170
Oksels
€120
Armen
€130/220
Onderbenen zonder knie
€200
Onderbenen met knie
€250
Volledige benen
€380

HEREN


Neusbrug
€25
Hals
€120
Oksels
€130
Zwembroeklijn
€140
Schouders
€150
Baard
€250
Borst
€180
Buik
€150
Rug
€380

WELLNESS


Verhuur van de buiten jacuzzi is mogelijk op afspraak. Neem hiervoor telefonisch contact op.


VOLG ONS OP FACEBOOK
& ONTDEK ALS EERSTE ONZE TIPS, ACTIES, ...