Het vloeibare goud: CelioGenix!

Nieuw in het gamma: de Special Care Anti-Aging SPF30
29 oktober 2021
30 % korting op gezichtsscrub
27 februari 2022

Het vloeibare goud: CelioGenix!

Collageen drankje

CelioGenix! Een premium collageen beauty drankje die huidveroudering tegengaat.
Het wordt alsmaar moeilijker om voldoende vitaminen en mineralen op te nemen via onze voeding. Welke voeding is nog puur en vers van de pers? Krijgen we nog voldoende vitaminen binnen? Dit drankje bevat 12 (!) soorten collageen, 11 vitaminen, 6 mineralen en 2 moisturizers. Beautiful skin in a bottle, als je het ons vraagt!

Met dit hoog kwalitatief drankje ben je zeker van de nodige vitaminen en mineralen. Ideaal om dit in de herfst/winter periode te drinken, waarbij we sneller futloos zijn. Ook collageen is niet meer weg te denken. Dankzij de 12 soorten collageen, kan je jouw collageentekort heel makkelijk voorkomen en huidveroudering tegengaan.

Marinecollageen

CelioGenix bestaat uit collageen afkomstig van vissen uit de Atlantische Oceaan, namelijk ‘marinecollageen’. Behalve marinecollageen, bestaat er ook viscollageen afkomstig van kweekvissen, maar deze soort collageen is niet aanwezig in de drankjes van CelioGenix. Bij kweekvissen moet er extra gelet worden of ze al dan niet antibiotica toegediend kregen en of de levensomstandigheden goed waren. Onder andere om deze reden heeft CelioGenix heeft gekozen om high quality marinecollageen te gebruiken en dus niet het collageen van kweekvissen.

Met CelioGenix voedt je jouw huid van binnenuit, een extra bovenop jouw dagelijkse verzorging.

Gedaan met één voor één verschillende voedingssupplementen in te nemen. Het beauty drankje van CelioGenix is een complete combinatie van de beste ingrediënten. De vele actieve ingrediënten zorgen niet alleen voor een mooie huid, maar ze verzorgen ook de haren en nagels van binnenuit. 

CelioGenix is gemakkelijk in gebruik en smaakt naar perziken. Geniet één keer per dag van het drankje en jouw huidstructuur zal van binnenuit zichtbaar verbeteren. Eens uitproberen? Dat kan met een doosje van 10 flesjes voor de prijs van €39,95.

Het collageen drankje wordt, voor het beste resultaat, in kuurvorm ingenomen gedurende 60 dagen.

Koop NU uw superkuur aan de uitzonderlijke actieprijs van €195 in plaats van €239,95!

Super Booster Kuur:
60 dagen lang, dagelijks 1 flesje
– 12 soorten collageen
– 11 vitaminen
– 6 mineralen
– 2 moisturizers
Wens je meer informatie? Vraag het ons gerust!