GRATIS dagcrème, bij aankoop van een nachtcrème!

Stralende ogen! NU 25% korting op alle oogschaduws van Pui Pui + Gratis oogschaduwkwast!
2 november 2020
1+1 gratis, op alle oog- en lippotloden
2 januari 2021

GRATIS dagcrème, bij aankoop van een nachtcrème!

Verzorg jouw huid zowel overdag, als gedurende de nacht! Dit is nog belangrijker dan overdag. Terwijl een dagcrème vanzelfsprekend lijkt in onze dagelijkse beautyroutine, blijft een nachtcrème meestal achterwege.

Tijd om daar verandering in te brengen en een nachtcrème als één van onze goede voornemens te beschouwen bij de start van het nieuwe jaar! Voed de huid wanneer deze het nodig heeft en ga voor een stralende huid in 2021. Ja, ik begrijp het. Na een hele dag rushen is de energie om te reinigingen én een nachtcrème gebruiken dikwijls verdwenen. Toch zal je zien en voelen dat het zijn vruchten afwerpt. Je ontwaakt met een zijdezachte huid, die je instant een goed gevoel geeft, ook al loopt de wekker te vroeg af.

Hoe komt dit nu? Tijdens de nacht herstelt de huid zich van de opgelopen schade van buitenaf. ’s Nachts is de huid rustig en heeft ze tijd om te herstellen en te stimuleren. Als we de huid dan te weinig of niet voeden, kan deze zich niet ten volle herstellen. Een nachtcrème is dus een MUST in jouw dagelijkse avondroutine. Maak er een gewoonte van bij het thuis komen en van zodra je de deur niet meer uit moet. Zo heb je niet de mogelijkheid om het op de lange baan te schuiven na het koken en het ontspannen in de zetel. Een nachtcrème bevat ook meer actieve stoffen en vitaminen dan een dagcrème, omdat de huid ’s nachts een vollere crème kan verdragen dan overdag. Overdag zou deze al snel te vettig en te zwaar aanvoelen.

Haal dus snel jouw favoriete nachtcrème in huis en ontvang er GRATIS een dagcrème bovenop!* Keuze uit verschillende dag- en nachtcrèmes, aangepast aan het huidtype. Van droge, gevoelige tot rijpere huid en anti-aging. Prijzen variëren tussen € 33 en € 59,50.

*Actie geldig van 1 januari t.e.m. 28 februari 2021.