Gratis Sun Protector Cream SPF 50 bij aankoop van een nachtcrème!

Real men take care of their skin! #Jumères
20 april 2020
25% korting op alle oogschaduw van Pui Pui!
4 mei 2020

Gratis Sun Protector Cream SPF 50 bij aankoop van een nachtcrème!

Wat vele mensen vergeten is dat ook ’s avonds een goede verzorging heel belangrijk is, net als zonnebescherming. Daarom ontvangt u bij aankoop van een nachtcrème naar keuze een Sun Block SPF50 t.w.v. €23,80.*

Beide producten zijn een MUST in de badkamer! ’s Avonds herstelt de huid zich van de opgelopen schade van overdag door uitlaatgassen, zon, wind,… Het is dus uiterst belangrijk om ook ’s avonds aan het smeren te gaan, na een goede reiniging uiteraard! Een nachtcrème is nog rijker aan werkende stoffen en heeft een iets zwaardere structuur om de huid voldoende te kunnen voeden tijdens de herstelperiode. Dit kan alleen maar ten goede komen als je ’s morgens in de spiegel kijkt.

Ook de zon was al goed van de partij in de maand april. We laden spontaan onze batterijen op in de zon, iedereen heeft immers vitamine D nodig! We gingen massaal wandelen, fietsen, in de tuin werken,… Ook dan is het belangrijk om je te beschermen tegen zonneschade om huidveroudering tegen te gaan. De Sun Block SPF50 is hier de oplossing: een gezichtscrème met intensief voedende en anti-aging ingrediënten zorgt voor een extreem hoge mate van bescherming tegen UV-A en UV-B stralen. Geschikt voor een rijpere huid die erg gevoelig is voor zonnebrand. Regelmatig aanbrengen tijdens het zonnebaden.

*Deze actie is geldig van 1 mei t.e.m. 30 juni 2020, zolang de voorraad strekt.