-25% korting bij aankoop van een Special Care Mask voor thuisgebruik

VVS Laserontharing
Laserseizoen gaat opnieuw van start!
6 september 2018
Gratis Make-up blender bij aankoop van een Radiance Mineral Foundation!
25 september 2018

-25% korting bij aankoop van een Special Care Mask voor thuisgebruik

Lanèche actie

– 25% bij aankoop van een Special Care masker.

Aangezien de huid wat extra aandacht nodig heeft na een zonvakantie, bij schraal winterweer of wanneer de huid veel te lijden heeft door de airconditioning, is het tijd om één maal per week een me-time in te lassen en tijd te maken voor een voedend masker. Om Uw huid extra te verzorgen kunt u de Special Care producten gebruiken in combinatie met Uw dagelijkse verzorgingsproducten. De Special Care lijn bestaat uit serums, crèmes en maskers waarmee U eenmaal per week Uw huid een uitgebreide intensieve behandeling geeft.

Maskers

Maskers hebben een hogere concentratie werkstoffen die in korte tijd aan de huid worden afgegeven om de huid een extra stimulans te geven. Het masker wordt royaal op de huid aangebracht, waarna het  15 minuten moet inwerken. Daarna neemt U het masker af.

Daarom kan U in september en oktober genieten van 25% korting op een Special Care Vitaminerijk masker of een Special Care zuurstofrijk masker voor thuisgebruik.
Special Care vitaminerijk masker: Dit voedend masker bevat vitamine A, B5, C, E en F. Het stimuleert de collageenproductie en beschermt tegen vrije radicalen. Het brengt de huid in topvorm.
Special Care zuurstofrijk masker: Dit hydraterend masker verrijkt de huid met zuurstof, stimuleert de celvernieuwing, verbetert de celademhaling en heeft een verstevigend en anti-aging effect.

Het Vitamine-rijk masker nu voor  €8,85  i.p.v. €11,80 en het Zuurstof-rijk masker voor €12,30  i.p.v. €16,50!*

Actie geldig t.e.m. 31 oktober, zolang de voorraad strekt!