Gratis Tonic, bij aankoop van een reinigingsmousse!

There is no such thing as too many lipsticks!
30 oktober 2018
Valentijnsactie: Win een Gratis Arkana Lipverzorgingsset t.w.v. 80 euro
31 januari 2019

Gratis Tonic, bij aankoop van een reinigingsmousse!

Eindejaarsactie

Omdat een goede reiniging een MUST is! Want wat ben je met een dure of goede dagcrème of make-up als Uw huid niet op de juiste manier gereinigd wordt? Inderdaad, niets! Dan is die dagcrème weggesmeten geld, want deze kan niet indringen in de huid en dus ook niet de juiste werking hebben wat wordt beloofd. En dit is een grote fout die heel veel mensen nog maken. Ik hoor heel veel in het salon: “Reinigen? Daar heb ik geen tijd voor, maar ik gebruik wel een dagcrème.” Ik krijg opslag grijs haar! 

Alles, maar dan ook alles begint met een goede reiniging. Een reiniging die zowel het stof, vet én vrije radicalen (invloeden van buitenaf zoals fijn stof, uitlaatgassen,…) van de huid gaat verwijderen. Want zoals eerder vermeld kan dit NIET met enkel water. Zo kan je ook geen olijfolie van de vloer vegen met enkel wat water. Het lijkt een belachelijke vergelijking, maar dit maakt wel duidelijk dat het teveel aan lipide (talg) op de huid niet weggaat met enkel water. Aan de slag dus maar!

Tijd om dat ochtendritueel aan te passen en de verzorging van Uw huid op de juiste manier aan te pakken! Elke ochtend én avond start je met het reinigen van Uw gelaat met de Pre Care cleansing foam of reinigingsmelk. Om de pH-waarde van de huid te herstellen gebruikt U een Lotion of bij een normale tot vette huid een Tonic. Deze  heeft een verfrissende en ontvettende  werking, verkleint de poriën en herstelt de pH-waarde. Bevat essentiële oliën zoals kalmerende bisabolol met een ontstekingsremmend effect en antiseptische tea tree oil waardoor het alcohol aandeel bijzonder laag is, wat uitdroging van de huid voorkomt.

In november en december krijgt U bij aankoop van de Pre Care reinigingsmousse, de Pre Care Tonic er GRATIS bij! Een unieke kans om op een voordelige manier te start,en met de juiste schoonheidsrituelen*

Prijs reinigingsmousse: € 18,90 + GRATIS Tonic t.w.v. € 16,50

 

*actie geldig van 1 november t.e.m. 31 december 2018