NIEUW! DERMALINE: Het 4-stappenplan

30 % korting op gezichtsscrub
27 februari 2022

NIEUW! DERMALINE: Het 4-stappenplan

DERMALINE
Professional Skincare that works!

Een goede verzorging van je huid begint bij de keuze van de juiste producten. Dermaline zorgt voor huidverbetering en pakt huidveroudering aan. De basis van elk product en elke behandeling is de unieke liposomale technologie. Een techniek waarbij de waardevolle ingrediënten van het product in microcapsules verpakt zitten. Zo dringen ze diep in de huid zonder aan kracht in te boeten. Het resultaat? Een zichtbaar mooiere huid. 

Het stappenplan

In 4 eenvoudige stappen krijgt je huid de optimale verzorging. Dermaline werkt daarvoor met een eenvoudige kleur- en cijfercode. Zo is het meteen duidelijk wat de functie is van elk product en in welke volgorde je ze gebruikt. Het programma volgt een logisch stramien en bij elke stap zijn er specifieke producten die passen bij de behoefte van jouw huid. Zo is het voor jou heel eenvoudig om ook de thuisverzorging tot een goed eind te brengen.

Het Dermaline stappenplan is er niet alleen voor je verzorgingsroutine thuis. Onze professionals zijn speciaal getraind om voor jou een behandelplan op maat samen te stellen zodat je nog sneller het gewenste resultaat behaalt. Deze resultaten worden behaald is samenwerking met de professionele alcohol-peels die worden ingezet tijdens de behandeling in de cabine.

Meer info?
Bekijk de website van dit Belgische merk of vraag meer info in uw Dermaline Instituut.