Permanente make-up dag!

Pre Care Reinigingsmelk
– 25% korting op de Pre Care reinigingsmelk
14 maart 2019
10 jaar laserontharing: uitzonderlijke actie!
7 oktober 2019

Permanente make-up dag!

eyeliner, wenkbrauwen, lippen

permanente make-up

De Microblading- en Powder Brows zijn het schoonheidsideaal geworden! Ze zijn ultra hot en niet meer weg te denken in de beautywereld.  Ook de klassieke permanente make-up zoals de eyeliner en de liplijn blijven het goed doen. Hierbij kwam wel een update van de lippen: de Full Lips. Volledig ingekleurde lippen van Baby lips (lichte roze lippen) tot de felle rode ombre lippen, voor elk wat wils. Daarom bieden wij dit binnenkort ook aan in het salon. Op woensdag 19 juni, komt Annick, specialiste in permanente make-up met reeds meer dan 10 jaar ervaring langs bij La Mariposa!

Vroeg opstaan, snel een douche nemen, eten, kinderen klaarmaken en hop de auto in, op weg naar school en naar het werk. Dat we als vrouwen niet veel tijd meer hebben voor onszelf, zal U ook wel al ondervonden hebben. Het leven is een sneltrein, dus willen we het ons meer en meer gemakkelijk maken in de badkamer. Zo weinig mogelijk tijd besteden aan die make-up en opstaan met een frisse look is dus een droom! Dankzij de permanente make-up heeft U van ’s morgens tot ’s avonds blik en hoeft U zich op vakantie in het zwembad geen zorgen te maken over Uw make-up.

Welke behandelingen bestaan er en wat kosten ze?

U kan de ogen laten spreken met een eyeliner boven (€150) en/of onder (€125) , voor de iets dramatischere look kan je ook kiezen voor een ‘Arabische’ eyeliner (€175). Wie het subtieler wil, kan ervoor kiezen om voor de Lashline wimperopvulling  te gaan, boven (€125) en/of onder (€100).

Voor de perfecte of  meer uitgesproken wenkbrauwen kan je kiezen tussen de hairstroke techniek, microblading of Ombre poedertechniek (€275)Littekens of ontbrekende stukjes opvullen kan ook, hierbij zal de prijs in overleg na consultatie bepaald worden.

Voor de lippen is er keuze tussen de liplijn (€200).Een liplijn met schaduw (€250), om optisch een voller effect te creëren of Full lips (€275).

Volstaat één behandeling?

Dit hangt af van de wensen van de klant. De permanente make-up kan perfect voldoen aan Uw eisen na één behandeling. Wenst U toch nog iets aan te passen (donkerder, iets dikker,…) dan kan dit bij een tweede behandeling. Bovenvermelde prijzen zijn voor één behandeling, wie een tweede behandeling wenst betaald hiervoor tussen de €50 en €75, afhankelijk van welke behandeling U heeft laten uitvoeren. Een tweede behandeling dient plaats te vinden 6 tot 8 weken ne de eerste behandeling. Ook een derde behandeling is mogelijk, hiervoor wordt €35 tot €50 gerekend.

Hoelang blijft permanente make-up zitten?

Gemiddeld blijft PMU 1 tot 2 jaar zitten en kunt U ervoor kiezen om een touch-up/nabehandeling te doen. Het pigment zal nooit helemaal verdwijnen, maar zal met de tijd vervagen. Een touch-up behandeling moet uitgevoerd worden binnen de 18 maanden na de eerste behandeling en bestaat meestal maar uit 1 behandeling. Uiteraard gelden hier aangepaste tarieven voor.

Wilt U graag een afspraak of meer info?

Dan kan dit telefonisch of per mail. Voor permanente make-up kan er niet online geboekt worden!