Pui Pui presenteert de nieuwe trend make-up van het voorjaar/zomer 2017!

pui_pui_schoonheidssalon_lamariposa
Nieuwe Pre Care Bi-Phase oogmake-up remover!  
7 april 2017
Schoonheidssalon La Mariposa - Actie - Gratis Phyto Cellular Nachtcrème
Gratis Phyto Cellular Nachtcrème, bij aankoop van Phyto Cellular Dagcrème.
19 mei 2017

Pui Pui presenteert de nieuwe trend make-up van het voorjaar/zomer 2017!

pui_pui_schoonheidssalon_lamariposa

Beautiful Bordeaux

Er wordt meer focus gelegd op rode lippen. Hier is de nieuwe trendlook voor het voorjaar/zomer van 2017 op geïnspireerd. Door het dragen van rode Super Stay lipstick kom je zelfverzekerd over en zie je er uit om op te eten! Het rode lippotlood zorgt voor een extra langdurig effect. Om je look helemaal af te maken, kun je deze lipstick combineren met de prachtige grijs/roze oogschaduw. Ook de bordeauxrode nagellak sluit perfect aan bij deze look.

Georgeous Green

Op zoek naar een vrolijke kleur voor in het voorjaar en zomer van 2017? Kies dan voor groen! Deze kleur is dit jaar weer helemaal in. Met deze trendset heb je alles wat je nodig hebt. Gebruik het Elegant Eyes Eye pencil en de oogschaduw om de look te creëren, en maak het af met mascara en nagellak.

Nude look

De nude make-up look komt dit voorjaar/zomer weer helemaal terug. Met deze set creëer je glans, maar blijft je look wel naturel. Geef je huid een prachtige gloed met de Perfect Glow highlighter, die dankzij de zonnestralen nog mooier op je gezicht overkomen. De nude lipgloss en nagellak geven nog een extra touch aan je look en met de bruine mascara maak je je naturelle look helemaal af.

TIP: gebruik het bruine Elegant Eyes Eye Pencil voor een smokey effect.