Actie reinigingsproducten: 1 + 1 Gratis!

Pui Pui Trendmake-up
Trendlook: Natural Heavy Eyebrows
3 april 2018
Nieuw in ons gamma: 3D Lip Therapy!
8 augustus 2018

Actie reinigingsproducten: 1 + 1 Gratis!

1 + 1 gratis

Dat reiniging van de huid het belangrijkste aspect is van de dagelijkse huidverzorging moet ik U niet vertellen. We weten het allemaal, maar DOEN? Dat is een ander paar mouwen. 

Een optimale huidverzorging begint met een goede reiniging! Deze is niet alleen bedoeld om de huid schoon te maken van make-up of van luchtverontreiniging. Het is ook bedoeld om de huid voor te bereiden en ontvankelijk te maken voor de crème, het serum of het masker. Het product moet dan ook afgestemd zijn op uw huidtype en mag uw huid niet aantasten. De Lanèche Pre Care producten hebben als bijzonder voordeel dat ze niet alleen reinigen, maar eveneens werkzame bestanddelen bevatten die uw huid al tijdens de reiniging voeden en verzorgen.

  • Vitamin-rich cleansing milk en lotion: voor de droge, gevoelige en verouderde huid.
  • Oxygen-rich cleansing milk en lotion: voor de rijpere, vale en verslapte huid.
  • Tonic: voor de gemengde huid.

De verzorging van Uw huid in 3 stappen:

  1. Elke ochtend: Het gezicht reinigen met Pre Care Cleansing milk. Vervolgens de pH-waarde van de huid herstellen met de Pre Care Lotion. Daarna brengt U een oog-en dagcrème aan, aangepast aan Uw huidtype.
  2. Elke avond: Begin met het reinigen van Uw ogen en lippen met de Eye Make-up Remover. Vervolgens Uw gezicht met de Pre Care Cleansing milk, Pre Care Lotion. Daarna brengt U een oogcrème aan. Om af te sluiten met een nachtcrème en eventueel in combinatie met een Special Care serum.
  3. Eenmaal per week: De volledige reiniging zoals U ze gewoon bent. Daarna een Facial scrub en de Pre Care Lotion om de pH-waarde te herstellen. Uw huid is nu perfect voorbereid om werkstoffen op te nemen. Eerst het Special Care serum, daarna het masker die 15 min mag inwerken. Eventueel in combinatie met de Eye Lift fleece pads. Het masker afnemen met lauwwarm water. Sluit Uw verwanoment af met een oogcrème en een dag-of nachtcrème. Graag persoonlijk advies? Laat U verder helpen in het salon.

1 + 1 Gratis keuze uit de reinigingsmelk, lotion en tonic aangepast aan Uw huidtype!*

*Actie geldig t.e.m. 30 juni en zolang de voorraad strekt.