Nieuw in ons gamma: 3D Lip Therapy!

Actie reinigingsproducten: 1 + 1 Gratis!
21 mei 2018
VVS Laserontharing
Laserseizoen gaat opnieuw van start!
6 september 2018

Nieuw in ons gamma: 3D Lip Therapy!

3D Lip Therapy

Protection, moisturizing and fuller lips!

Niet alleen Uw huid, maar ook Uw lippen zien af van de droogte, zon en het zoute water deze zomer. Dit is ook een belangrijke zone om aandacht aan te besteden bij de verzorging. Want net zoals rond de ogen, blijft de tijd niet stilstaan en krijgen we hier en daar al een rimpeltje. Ook voor een perfecte lipstick zijn verzorgde lippen een MUST!

Daarom laten wij U alvast kennis maken met de verzorgingslijn van Arkana, speciaal voor de lippen: de 3D Lip Therapy!

Deze bestaat uit de volgende producten:

  • Express Lip Scrub:  bestaat uit Shea boter, amandelen,  Macadania notenolie, vitamine A en E en kiwi extract. Deze verwijdert de dode huidcellen, stimuleert de bloedsomloop en verbetert de kleur. Heeft een voedend en regenererend effect. Het is aangewezen om de scrub 1 maal per week te gebruiken of voor het 3D Lip Mask. Bij een lipfilling of permanente make-up, 2-3 dagen voor de behandeling. En 4 weken erna.
  • 3D Lip mask: bestaat uit Hyaluronzuur, ceramide concentraat, vitamine B8, arginine en allatoïne. Is een sterk hydraterend masker en stimuleert de celdeling. Deze mag je eenmaal per week of voor een feestje toepassen of na een behandeling. (3 stuks)
  • 3D Lip Balm: Murum boter, Shea boter, amandelolie, Castor olie, vitamine  en E en Voluform. Heeft een voedend en regenerend effect en zorgt voor vollere lippen. De lipbalsem mag je meerdere malen aanbrengen, om de 2 – 3 uren. Na een lipvergroting, voor het gebruik van een lipstick of lipgloss en ook perfect voor het voeden na blootstelling van de zon.

Kortom je kan dit setje gebruiken om lippen voller te maken, te hydrateren, preventief tegen veroudering, te beschermen tegen wind, zon en koude, voor en na een lip filling,voor en na permanente make-up.

3D Lip Therapy

Nu kan je dit setje verkrijgen voor slechts 80 euro en krijgt U er gratis een lip etui bovenop!