25% korting op alle poeders + GRATIS poederkwast!

50% korting op het volledige Pepha Tight gamma!
2 juli 2020
50% korting op alle zonneproducten!
29 september 2020

25% korting op alle poeders + GRATIS poederkwast!

De herfst is in het land en stilaan verdwijnt ons zomers kleurtje, we zullen al gauw eens sneller naar wat make-up grijpen. Daarom geniet  je nu van 25% korting op alle compactpoeders en ontvang je bij aankoop een gratis poederkwast!*

Het doel van een compactpoeder is veelzijdig en eindeloos combineerbaar. De één gebruikt het enkel om de foundation of de eigen huid te matteren. De ander gebruikt een poeder om een bruiner tintje te hebben. Je kan ook poeders combineren, een lichte poeder om te matteren, een donkere voor een bruinere teint of zelfs om te shapen en contouren te accentueren. Voor elk wat wils dus!

Het Pui Pui gamma bestaat uit 2 soorten poeders:

  • Stay Real Compact Poeder: deze is kenmerkend door de buitengewone zachtheid van de textuur en de uitstekende hechting op de huid. Het minimaliseert oneffenheden en geeft de juiste dekking met een matterend effect. Geef de huid een zijdezachte uitstraling met Stay Real Compact Poeder! Keuze uit 6 verschillende kleuren. (€20,90 i.p.v. €27,90)
  • Radiance Mineral Compact Poeder: heeft een buitengewoon fijne textuur. de poeder is licht, luchtig en geeft de huid een natuurlijke dekking. Het matteert, minimaliseert huidirritatie en roodheden en zorgt ervoor dat fijne lijntjes, rimpels en andere oneffenheden minder zichtbaar worden. Voor een mooie, egale teint! Keuze uit 3 verschillende kleuren. (€23,90 i.p.v. €31,90)

*Geldig van 1 september 2020 t.e.m. 31 oktober, zolang de voorraad strekt.