50% korting op alle zonneproducten!

25% korting op alle poeders + GRATIS poederkwast!
29 september 2020
Boek nu jouw luxe winterkuur!
1 oktober 2020

50% korting op alle zonneproducten!

De nare tijden hebben voor vele mensen een stokje gestoken voor hun reisplannen, toch is er soms nog eens een mogelijkheid om een tripje naar de zon te maken. Maar niet alleen in de zomer, ook in de winter is het belangrijk om te huid te beschermen tegen UVA- en UVB-stralen! *

Daarom ontvangt je nu op het volledige gamma SUN Care, 50% korting!* Want ook in de herfst kan de zon schade aanbrengen en huidveroudering veroorzaken. Het is dus zeker aangeraden om ook in de winter een lichte factor aan te brengen boven uw dagcrème. Wist je zelfs dat bij sneeuw 85% van de zon weerkaatst wordt? Dus zomer of winter, gebruik een UV filter, aangepast aan het seizoen én je huidtype!

Het gamma bestaat uit 2 crèmes, 2 transparante sprays en 1 aftersun milk:

  • Very High Protection Sun Cream Spf 50+ & Anti-ageing Sun Cream Spf 20: is een geweldige gezichtscrème met een zeer hoge bescherming tegen UV-straling. Door de speciale formule is het uiterst geschikt voor de lichte en gevoelige huid. Je kan deze ook gebruiken als gezichtscrème voor dagelijks gebruik, met zijn hydraterend en rimpelwerend effect.
  • High Protection Transparent Spray Spf 20 & Spf 30: De zonnespray is uiterst geschikt voor de lichtere huidtypes en geeft een zeer hoge bescherming tegen de zon zonder het bruiningsproces te vertragen. Het is een transparante spray die niet plakt en snel intrekt. De voedende bestanddelen maken de huid zacht, soepel en elastisch.

*Geldig van 1 september 2020 t.e.m. 31 oktober, zolang de voorraad strekt.