Boek nu jouw luxe winterkuur!

50% korting op alle zonneproducten!
29 september 2020
Handcrème, nu 50% korting!
2 november 2020

Boek nu jouw luxe winterkuur!

De kleuren veranderen, de blaadjes vallen van de bomen, de zon kan niet meer winnen van de regen. Ja het is herfst! Tijd om wat extra aandacht aan jouw huid te besteden want die heeft het nu wel nodig! 

Daarom hebben wij voor jou een Luxe Winterkuur samengesteld met extra voordelen. Deze kuur is echt to-the-next-level. Dankzij de dieper werkende peeling, een masker met Nanotechnologie en niet te vergeven de kracht van lichttherapie, staat deze kuur voor huidverbetering. Niets dan voordelen dus!

Wat houdt deze kuur juist in? 10 weken intensieve verzorging, 20 behandelingen en 3 thuisverzorgingsproducten. Dit wil zeggen 2 behandelingen per week, 10 weken lang.

Week 1: 1 x een peeling + nanomasker + ledtherapie in 1 behandeling en 1 x ledbehandeling.

Week 2 : 2 x een ledbehandeling, zo kan de huid herstellen en nieuwe cellen aanmaken.

Deze twee weken herhalen zich 5 maal, telkens met een peeling, aangepast aan jouw huidtype en een nanomasker die de huidverbetering opbouwt.

De peelings:

Het professionele programma van Mediderma omvat onder andere een volwaardig gamma professionele/chemische peels, zowel op alcohol- als op gelbasis. Deze werken dieper in de huid in, waardoor deze huidverbeterend werken i.p.v. huidverzorgend. Dankzij de nanotechnologie, kan men formules creëren met veel lagere concentraties , met minder irritaties e.d. tot gevolg, maar met een even goed resultaat en meer comfort voor de klant!  Wat Mediderma echter nog steeds uniek op de wereldmarkt. Momenteel hebben wij 3 soorten in ons gamma: Argipeel = zomerpeeling (zachter), Mandelac peel (onzuiverheden & pigmentvlekken) en Azelac peel (rosacea).

Nanomaskers:

Niet zomaar een masker! Een tweede huid die door middel van de nanotechnologie actieve bestanddelen dieper in de huid kan transporteren, waardoor je nog meer resultaat kan bereiken. De 5 verschillende masker hebben elk hun eigen doel en bouwen verder op elkaar om zo een ultiem resultaat te bereiken.

Dermalux Led FlexMD:

LED Therapie is gebaseerd op het principe dat levende cellen licht kunnen absorberen en daardoor positief beïnvloed kunnen worden. In tegenstelling dat blootstelling aan licht vaak geassocieerd wordt met huidveroudering en schade, heeft licht ook veel positieve invloeden op het lichaam. Het verschil tussen een positieve en negatieve invloed ligt in de mate waarin we aan bepaalde delen van het lichtspectrum worden blootgesteld.

Voortdurende blootstelling aan UV-licht is zeer schadelijk, maar van gecontroleerde hoeveelheden (gefilterd) rood, blauw en onzichtbaar infrarood is klinisch bewezen dat ze positieve effecten genereren.

De behandeling bestaat eruit om de huid te ‘bestralen’ met lage hoeveelheden van dit goedaardig licht waardoor de celfuncties weer energie krijgen en verschillende celprocessen gestimuleerd worden met positieve effecten op de huid tot gevolg. Huidcellen met energie werken beter en herstellen sneller, wat leidt tot een jongere, gezondere en stralende huid. Deze effecten zijn een natuurlijke reactie van de huid gelijkaardig aan de reactie van planten op de zon.

Dermalux Flex MD biedt een aangename behandeling met de kracht van zuiver licht waarmee de resultaten van andere technieken, zoals de Mediderma peels of de Nanomaskers worden versterkt.

We werken met specifieke golflengtes van licht:
  • Rood licht (633 nm):  Verhoogt hydratatie, kalmeert roodheid en irritatie, vermindert fijne lijntjes en rimpels, herstelt de glans van de huid.
  • Blauw licht (415 nm): Anti-bactiële werking, helpt opstoot van onzuiverheden te voorkomen, normaliseert sebumproductie
  • NIR onzichtbaar licht (830 nm): Ondersteuning bij verstrakkende en verstevigende behandelingen, pre- en post-therapie bij ingrepen, helpt littekens te voorkomen, geavanceerde anti-ageing.

De behandeltijd van een LED Therapie is 30 min onder de LED. Welke combinatie van licht er gebruikt wordt, hangt af van de problematiek van de huid.

Boek NU jouw intake gesprek en start jouw Luxe Winterkuur. Alleen maar voordelen!

De Luxe Winterkuur t.w.v. 1170€ incl. thuisverzorgingspakket,

NU slechts voor 985€* en krijg 5 LED behandelingen GRATIS!**

 

Vragen? Meer info via info@schoonheidssalonlamariposa.be of boek jouw intake gesprek onder de knop ‘Acties’ via de online agenda Boek hier

* Voorschot van 250€ bij start kuur.

**Actie geldig van 1 oktober t.e.m. 31 december 2020.